Prostituate luate din stradă şi duse la poliţie

Au fost prinse în timp ce negociau cu clienţii servicii sexuale contra cost. Vorbim de două tinere care practică prostituţia în zona parcului de la Coloana Infinitului, care ieri au fost conduse de poliţişti la sediul poliţiei pentru declaraţii. Femeile care practică cea mai veche meserie din lume sunt obişnuite cu drumurile la poliţie, dar şi cu procesele verbale de amenzi pe care oricum nu le plătesc.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au organizat ieri o acţiune pentru depistarea tinerelor care practică prostituţia. Oamenii legii au mers în zona parcului de la Coloana Infinitului, acolo unde stau cele care practică cea mai veche meserie din lume. Două tinere au fost găsite la treabă şi au fost ridicate din stradă. Acestea au fost conduse la sediul poliţiei pentru declaraţii. Prostituatele sunt obişnuite cu aceste razii care nici nu le mai sperie. Spun că fac tot ce pot să-şi crească copiii. „Ne-au luat să ne dea amendă. Fac treaba asta ca să-mi cresc copiii. Vor să îmi dea amendă. Asta este, ne-am obişnuit. Nu e prima dată când ne aduc la poliţie”, a spus una dintre ele.

După ce au dat declaraţii, tinerele au plecat cel mai probabil înapoi pe centură, dar cu câte un proces verbal de contravenţie. „În urma acţiunii desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost depistate două tinere care practicau prostituţia. Ele vor fi sancţionate cu amendă de 500 de lei”, a declarat George Neagoe, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Prostituatele din Târgu-Jiu sunt cunoscute pentru zecile de amenzi neplătite.

Vizualizări: 285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: