Accident cu patru victime la Câmpu Mare

Patru răniţi, dintre care unul foarte grav, şi două maşini distruse. Acesta este bilanţul unui accident care a avut loc aseară la Câmpu Mare, acolo unde este intersecţia spre Albeni. Este locul din Gorj unde au loc cele mai multe accidente grave, dar şoferii merg în continuare cu viteză şi nu acordă prioritate, într-o intersecţie cu vizibilitate redusă.

Un accident de circulaţie s-a produs ieri la intersecţia dintre Câmpu Mare şi Albeni. Din primele informaţii se pare că şoferul aflat la volanul autoutilitarei cu număr de Italia nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu Dacia Logan, ce se deplasa regulamentar. În urma impactului, patru persoane au avut nevoie de îngriji medicale, însă numai două au fost transportate la spital. Femeia care se afla la volanul autoutilitarei urma a fi transportată într-o clinică universitară, leziunile suferite fiind grave.

Cauza – neacordarea de prioritate

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj pentru a le acorda victimelor primul ajutor. „La ajungerea celor două ambulanţe, una cu medic şi una cu asistent, am constatat că sunt două victime conştiente, echilibrate hemodinamic. Un pacient a fost transferat de urgenţă la spitalul Cărbuneşti, iar persoana care a fost cu poli-traumatism a fost transferată la spitalul Târgu Jiu. Urmează să i se facă toate investigaţiile şi cred că va pleca într-un centru universitar'', a precizat medicul Jana Prejbeanu din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.

Poliţiştii aflaţi la faţa locului cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul, cel mai probabil fiind vorba de neacordare de prioritate. „Cauza producerii accidentului este neacordarea de prioritate de către conducătorul autoturismului cu numere de Italia, acesta pătrunzând în intersecţia dintre DJ661 cu DJ 675 B Albeni - Prigoria  şi neacordând prioritate autoturismului Dacia Logan. În urma impactului au rezultat patru victime, dintre care două se pare mai grav, în curs de investigare”, a declarat  agent principal  Poliţia  Târgu Cărbuneşti, Sorin Ancuţa. Pentru măsurătorile efectuate la faţa locului circulaţia a fost oprită timp de mai multe minute.

Şoferii şi pasagerii aflaţi în trafic în zona respectivă spun că mereu se întâmplă accidente în această intersecţie. De fiecare dată neacordarea de prioritate este principala cauză a evenimentelor rutiere.

Vizualizări: 288

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: