Protest în fața Prefecturii Gorj

Luna ianuarie a anului 2021 a venit cu proteste în municipiul Târgu Jiu și nu numai. Marți dimineața, mai mulți membri din Federația Sanitas au decis să protesteze în fața Prefecturii Gorj. Oamenii sunt nemulțumiți de decizia Guvernului privind înghețarea salariilor.

Aproximativ 20 de oameni care fac parte din Federația Sanitas la nivel de Gorj au ieșit în stradă încă de la primele ore ale dimineții pentru a-și striga nemulțumirile față de actualul Guvern. Sindicaliștii din sănătate au stat de vorbă cu prefectul de Gorj, Cosmin Pistol, dar și cu senatorul PNL, Ion Iordache.

”Este o acțiune legală și bine venită pentru salariați. Suntem nemulțumiți de deciziile pe care le ia guvernul. Vrem remunerarea corectă a muncii. Suntem epuizați în lupta cu acest virus”, a spus un sindicalist.

Prefectul Pistol a oferit garanții că le va fi alături: ”Sunt convins că vom găsi soluții. Sunteți în linia întâi și ați dus greul în această perioadă și mă oblig să fiu alături de dumneavoastră”, a spus Pistol.

La cei care au protestat a mers și senatorul Ion Iordache. ”Voi fi printre oameni atunci când au o problemă. De aceea m-au și ales. Voiam să văd ce problemă au și dacă pot să îi ajut cu ceva. Dacă nu există o comunicare între noi, nu putem ajunge la un rezultat. Normal ca salariații să vrea salarii mai mari, dar trebuie să înțelegem că este o perioadă destul de grea”, a spus Iordache.

Proteste au avut loc și în rândul cadrelor didactice, dar și în al polițiștilor.

Vizualizări: 1,889

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: