Sute de vaccinări în spitalul Covid

Sute de angajați ai Spitalului din Târgu Cărbunești s-au vaccinat anti-Covid. Directorul unității spitalicești, Constantin Târziu, spune că nicio persoană nu a avut vreo reacție adversă majoră, ci doar o mică durere în zona unde a fost făcut vaccinul. Este vorba despre 240 de salariați imunizați.


”Până în momentul de față s-au vaccinat 240 de persoane. Sper ca în perioada următoare să mai fie înscrieri. La cei 240 nu a fost nicio reacție adversă, poate mici dureri la locul vaccinului. Cred că ar trebui să ne schimbăm anumite idei și opinii spre vaccinare. Cred că este șansa noastră de a scăpa de această pandemie și de a nu ne îmbolnăvi”, a spus Constantin Târziu, la Radio Infinit.

Târziu mai spune că cei care doresc să se vaccineze ar trebui să se programeze pe platforma informatică. ”La nivelul orașului este un centru de vaccinare. Cred că se va întâmpla la fel ca și la personalul medical. Există o platformă și fiecare persoană care vrea să se vaccineze trebuie să se înscrie. Așa s-a întâmplat și cu personalul medical. Ne-am înscris pe acea platformă”, a mai spus Târziu.

Până luni, 11 ianuarie 2021, ora 14.00, în cadrul primei etape de vaccinare anti-Covid, pe raza județului Gorj s-au efectuat 1483 vaccinări.

Vizualizări: 1,887

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: