Protest la Finanţe. Ce spun angajaţii!

Mai multe proteste la unităţile fiscale din ţară au avut loc astăzi. Angajaţii se plâng de salariile mici şi cer reglementarea situaţiei.

Şi la Târgu Jiu angajaţii de la finanţe au protestat astăzi. Aceştia susţin că au salarii mai mici decât ceilalţi colegi din ţară: „Este un protest spontan al colegilor mei. Am avertizat de săptămânile trecute că nu mai putem ţine în frâu colegii din finanţe. Am anunţat la nivel naţional cerinţele colegilor mei. Toţi doresc acelaşi salariu la nivel naţional. Dorim grilă care să prevadă salarizarea din sistem”, a declarat Răzvan Petcu, liderul Sindicatului Finanțe Gorj pentru Radio Infinit.

Răzvan Petcu susţine că materialele necesare funcţionării activităţii sunt achiziţionate din banii angajaţilor: „Este un moment în care trebuie să protestăm. Din 2019 nu am mai avut nicio creştere salarială. Sunt o serie de lucruri care ne-au lipsit: hârtie, tonere, femei de serviciu. S-au rostogolit toate aceste neajunsuri. Noi am platit din salariul nostru. Colegii vor protesta, probabil, pe termen nelimitat”.

Vizualizări: 1,507

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: