Prunariu se cere în sondajul PSD

Chiar dacă anunţa că ar fi dispus să candideze independent la Primăria Târgu Jiu, social-democratul Mihai Prunariu aşteaptă să fie inclus în sondajul partidului. Vrea să-şi verifice forţa, apoi să decidă dacă intră în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului. Prunariu are deja şi proiecte pe care le-ar vrea puse în aplicare, dacă va fi primar. Temele electorale sunt vechi: parcări, locuri de muncă şi promovarea lui Brâncuşi.

Mai sunt doi ani până la alegerile locale, însă politicienii încep să pregătească terenul. Mihai Prunariu, vicepreşedinte al PSD Gorj, este curios cum stă în sondaje: „Când am candidat din partea PP-DD, am luat cu patru mii de voturi peste partid în condiţiile în care nu aveam experienţă politică. Tocmai vreau să mă verific cum stau şi eu. Să vedem cum stau în ochii conlocuitorilor din Târgu Jiu. E posibil să am un scor mic şi ştiu şi eu percepţia oamenilor vizavi de mine. Poate am un scor bun. În cazul în care voi fi primul în sondaj şi partidul mă va nominaliza, normal că am foarte multe proiecte pentru oraş. Este oraşul pe care îl iubesc şi pentru care aş vrea să fac ceva”.

Mihai Prunariu ştie exact ce vrea să facă dacă va fi primar. Agenţii electorali sunt aceeaşi cu care ne-au obişnuit toţi candidaţii în campanie. „Nu l-am dezvoltat şi nu l-am fructificat foarte tare pe Brâncuşi. Trebuia să lucrăm foarte mult la acest punct. Tinerii noştri au foarte multe idei şi dacă s-ar face nişte proiecte vizavi de ideile tinerilor, eu cred că ei au multe viziuni şi idei. Vizavi de aglomeraţia din oraş, ar trebui găsite soluţii. Nu cred că s-au făcut studii pentru parcări. Ar trebui să dezvoltăm zona. Eu, dacă aş fi primar, terenurile deţinute de municipalitate, le-aş dota cu gaze, asfalt, utilităţi, şi le-aş scoate cu zero lei chirie tocmai pentru a aduce oameni să angajeze forţă de muncă pentru că mare parte din bani se întorc în bugetul primăriei. Trebuie să facem lucruri şi pentru curăţenia oraşului”, a declarat Prunariu.

În plus, social-democratul este convins că ar putea reînvia şi sportul în Gorj. Oraşul dispune acum de o arenă sportivă încă nefinalizată. „Avem un stadion de patru stele, o sală polivalentă şi nu mai avem jucători şi echipe. Trebuie să gândim un proiect de anvergură cu ajutorul Consiliului Judeţean, Artego, CEO. Eu nu cred că s-a discutat acest lucru până acum, pentru că avem nevoie şi de sport”, a conchis Mihai Prunariu.

Vizualizări: 338

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: