Ca-n filmele cu proști! Au confundat Budapesta cu București și au ratat meciul

Un grup de suporteri francezi au avut parte de aventura vieţii lor la EURO. ”Ca-n filmele cu proști” aceştia au confundat Budapesta cu Bucureşti şi nu au mai ajuns la meciul la care aveau bilete, pe Puskas Arena, ci l-au vazut la Tv, la Bucureşti.

Șase suporteri francezi au vrut să facă deplasarea la Budapesta pentru meciul Ungaria - Franța de la EURO 2020, însă au ajuns la București. Cei șase francezi au realizat confuzia făcută atunci când au ajuns în centrul vechi din București unde au constatat că, de fapt, nu își vor putea urmări favoriții pe viu. Aceştia nu au identificat cauza situației în care s-au aflat, variantele fiind o eroare a agenției lor de turism sau pur și simplu o greșeală personală, anume că au urcat în avionul greșit. ”Suntem francezi, am ajuns din greșeală aici. E tot mai clar că n-am ajuns unde trebuie. Trebuia să ajungem la Budapesta, pentru meciul Ungaria - Franța. Parcă suntem în filmele 'Singur Acasă' sau 'Pierdut în București'. Încercăm să vedem unde s-a produs greșeala. La agenția de turism sau pe aeroport. E foarte posibil să ne fi urcat în alt avion”, a declarat unul dintre suporteri, citat de Digi Sport.

Pentru a încerca să lămurească dilema, francezii au contactat agenția de turism, ai cărei reprezentanți au pus, însă, vina pe seama lor: ”Au dat vina pe noi, că nu știm care-i diferența dintre București și Budapesta. Biletele le-am rezervat pe toate odată. Cum să dea trei aici (n.r. pentru București) și trei pentru Budapesta. E ca în filmele cu proști, ca la camera ascunsă”.

Francezii au tras, în același timp, și o concluzie amară, anume că lipsa lor de cunoștințe despre Europa de Est a dus la situația ingrată în care s-au regăsit. Suporterilor francezi le-a plăcut însă oraşul şi au rămas la București până miercuri, când au reușit să ajungă, în cele din urmă, la Budapesta, pentru ultimul meci al Franței din grupă, cu Portugalia. Acum, probabil vor reveni cu plăcere la București pentru meciul Franței din optimi, programat luni seara.

Vizualizări: 2,880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: