PLUS și-a desemnat candidatul pentru CJ Gorj

Flavius Bălăcenoiu a fost ales pentru a candida la președinția Consiliului Județean Gorj, din partea Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS). Mai sunt însă pași de făcut pentru ca acesta să intre oficial în cursă, pentru că PLUS și USR sunt în alianță și vor avea candidat comun. Mai mult, există și o propunere a PNL pentru un candidat comun din partea partidelor antiPSD.

"Sunt conectat la realitatea din județul Gorj și, datorită parcursului profesional, cunosc și celelalte zone din România, dar și zone importante din Europa, din punct de vedere al dezvoltării. Am absolvit Facultatea de Agricultură a USAMV București, specializarea Silvicultură, și un master în Managementul Ecosistemelor Forestiere, la Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere din Brașov. Actualmente, sunt doctorand în cadrul Universității Transilvania din Brașov", a transmis Bălăcenoiu.

Acesta lucrează în domeniul silviculturii. "Am ales să extind implicarea din plan profesional spre cea politică și socială, fiind parte a Platformei România 100 și a Mișcării România Împreună, ca pași precursori ai înregistrării mele ca membru al PLUS. (...) În acest moment, mai mult ca niciodată, sunt hotărât și pregătit să reprezint Gorjul în fața celorlalte entități și să răspund în fața Consiliului Județean și a cetățenilor gorjeni de buna funcționare a administrației publice județene. Proiectul nostru e România, iar obiectivul meu e Gorjul", este mesajul candidatului susținut de PLUS.

Vizualizări: 2,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: