Liviu Pop: Pentru mine, PLM înseamnă Pop Liviu Marian

Fostul ministru al Educaţiei, Liviu Pop, a explicat, după ce a postat pe contul său de socializare o poză însoţită de mesajul “PLM Plec La Munca”. “Bună dimineaţa, prieteni Eu, Pop Liviu Marian, plec la muncă, voi ce faceţi? #LMP”, că pentru el acronimul PLM înseamna Pop Liviu Marian.

“Dubla educaţie! Am postat săptămâna trecută un mesaj cât se poate de simplu. “Pop Liviu Marian (PLM) plec la muncă”. Pentru mine, PLM înseamnă Pop Liviu Marian şi, chiar dacă azi plec la muncă, mâine plec la mare, iar poimâine plec la munte, tot acelaşi Pop Liviu Marian rămân, aşa cum am rămas atunci când am plecat la minister sau când am plecat de la minister. Pentru alţii însă, se pare că înseamnă vulgaritate”, a scris fostul ministru Liviu Pop duminică, pe Facebook.

Pop susţine că are educaţia necesară pentru a nu posta vulgarităţi şi nici comentarii pe paginile de socializare.

“Cu ură viscerală am fost înfierat de aceştia: “Cum îmi permit eu, fost ministru al Educaţiei, să scriu aşa ceva?”. Cei care mă cunosc foarte bine ştiu că nu vorbesc sau scriu vulgar, de aceea au înţeles spiritul meu de glumă. Am educaţia necesară să nu postez vulgarităţi pe paginile mele de socializare şi nici să las comentarii de acest fel pe paginile altora”, punctează acesta.

Fostul ministru al Educaţiei spune că nu are dublă educaţie cum au alţii care înjură şi vorbesc obscen ameninţând pe principiul “noi suntem tineri, frumoşi şi liberi”.

Vizualizări: 1,267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: