PSD pune Centenarul pe tricoaie. Nici acum nu vă e ruşine?

Sunt câteva sute de activişti PSD din Gorj pe care îi cunosc personal, cu care am avut ocazia să discut de-a lungul timpului. Niciunul nu este idiot. Unii au o gândire mai pătrată, dar niciunul nu ar fi putut zice vreodată că, în semn de mândrie că suntem români, vrea să pună Centenarul pe TRICOAIE. A zis-o un oficial din Ministerul Tineretului şi Sportului, secretarul de stat Cosmin Butuza, în conferinţă de presă. „Avem o sută de ani de la Marea Unire şi cred că trebuie să ne mândrim cu acest lucru, să arătăm şi străinilor că suntem români, că ne mândrim cu Centenarul, să punem Centenarul pe tricoaiele noastre, pe afişele noastre, pe tot ceea ce înseamnă”, a spus Cosmin Butuza.

Măi, oameni buni din PSD. Vă mai întreb încă o dată. De ce îi toleraţi pe imbecilii ăştia în fruntea voastră? Noi, cei din afara partidului, nu avem ce face până la alegeri. Dar voi puteţi să îi schimbaţi. De ce sunteţi complici? Nu cred că nu vă ruşinaţi de gafele lui Dăncilă, de ce nu reacţionaţi? Voi aveţi de câştigat dacă îi schimbaţi pe Dragnea şi Dăncilă, nu noi. Voi, pentru că mai puteţi salva ceva din partid. Dacă vă mai lăsaţi călcaţi în picioare încă doi ani, nu va mai rămâne mare lucru din PSD. Veţi rămâne doar cu ruşinea pe care o tot ascundeţi de doi ani încoace.

Sigur, şi nouă ne va fi mai rău dacă vom fi în continuare conduşi de Dăncilă. Dar măcar noi vom scăpa cel mai târziu în 2020. Va fi greu să scoatem dănciloza din instituţiile statului, să trimitem idioţii acolo unde le este locul. Voi, activiştii PSD, o puteţi face şi astăzi. Nu fiţi complici, că o să vă pară rău.

Sunt o sută de ani de la Unire şi este probabil cel mai urât an pe care mi-a fost dat să-l trăiesc. Este ruşinos cum ne prezentăm noi în faţa noastră. Zicea incultul de Butuza că vrea să le arătăm străinilor că suntem români. Cred că trebuie mai întâi să ne redescoperim valorile, să ne arătăm mai întâi noi că suntem români, nu pesedişti sau penelişti, iar abia mai apoi să ne mândrim în faţa străinilor. Când vom avea o ţară în care fiecare va fi pe locul pe care îl merită. Iar Butuza ăsta cred că nu ar fi bun nici să taie iarba pe un teren de sport.

Vizualizări: 743

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: