PSD Târgu Jiu plăteşte distribuirea de ştiri false. Înjuraţi la greu!

Gest stupid al PSD Târgu Jiu, duminică seara, când zeci de mii de români protestau în stradă. Partidul a sponsorizat distribuirea pe facebook a unei ştiri false, în fapt un atac la Tudor Chirilă, unul dintre artiştii care încurajează tinerii să protesteze în stradă. Gorjenii au reacţionat imediat, cu sute de mesaje critice, dar pesediştii nu au înţeles nimic din acestea. Mai multe filiale PSD din ţară au distribuit aceeaşi postare, contracost, fapt ce a determinat şi o reacţie a lui Tudor Chirilă.

PSD Târgu Jiu a plătit distribuirea pe facebook a unei aşa-zise ştiri de pe site-ul ShockNews, prezentând ca pe o „dezvăluire uluitoare” faptul că Tudor Chirilă nu ar avea voie să se implice în acţiuni politice, că îi interzice contractul cu ProTV. O postare cu un limbaj suburban la adresa artistului, care a atras reacţii dure din partea internauţilor. Iată prima parte a postării sponsorizate de PSD Târgu Jiu: „Tudor Chirilă, dincolo de faptul că aburii minţii sale rămân în continuare scufundaţi în adâncurile pornirilor sale tizoide, în acest moment face obiectul unei dezvăluiri de senzaţie. CME (compania mamă a trustului PRO Tv) a stipulat clar în contractul colaboratorilor săi faptul că aceştia nu au dreptul să exprime în timpul producţiilor păreri politice, totodată fiindu-le INTERZIS să participe la activităţi cu caracter politic”.

Reacţie: „De aia fugiţi prin Madagascar?”

Reacţia gorjenilor a fost un dură. „Şi asta e treaba voastră, mă? Altceva nu aveţi de făcut?”, “Băi, jegurilor, terminaţi cu Soros sau statul paralel! Nu mai dezinformaţi!”, „Minţiţi oamenii! Aţi furat atât amar de ani şi acum vreţi să vă scăpaţi hoţii de puşcărie”, „Nu sunteţi buni nici măcar sa-i lustruiţi pantofii! Dar de contractele voastre cu statul nu spuneţi nimic?!”, „Chiar credeţi ca în afară de votanţii voştri toţi sunt dobitoci?”, „Încercare de manipulare grosolană. Probabil prinde la stupizi”, „Tot Soros a scumpit preţurile la carburanţi, energie, alimente, creditele la bănci”, „Eu cred că ar trebui să vă dizolvaţi ca partid, ajunge cât rău aţi făcut, aţi distrus ţara, opriţi-vă”, „De aia fugiţi prin Madagascar? Din cauza lui Soros! Să vă fie ruşine!”, „Wow! O fi existat vreodată partid mai penibil şi plin de vrăjeală ca PSD în ţara asta? Nu ajunge că aţi câştigat alegerile astea prin nişte minciuni, dar credeţi că puteţi să păstraţi puterea minţind în continuare”, „Fake News! La fel cum sunteţi şi voi ca partid, fake!”, au fost câteva din cele peste 200 de mesaje.

Pesediştii nu au înţeles reacţiile oamenilor

Pesediştii nu au înţeles reacţia cititorilor respectivei postări, încercând să se apere cu mesaje de tipul: „Nu înţelegem de ce vă deranjează? Că vorbim despre nişte lucruri evidente?”

O reacţie a avut însă cântăreţul Tudor Chirilă, pentru că PSD a plătit distribuirea ştirii false în toată ţara. „Se pare că deranjez destul de tare dacă pesediştii au început să distribuie cu disperare paginile de fake news cu acoperire de pamflet. Sigur, autorii sunt aproape simpatici şi poate ar merita un internship la Times New Roman. Trofeul «Noaptea Minţii» se acordă în unanimitate pentru fraza «gruparea jurnaliştilor independenţi de investigaţii care lucrează în underground-urile internetului şi având conexiuni bine ancorate în Facebook». P.S. Totuşi nu strică să raportăm shocknews.ro, să curăţăm un pic «undergroundurile internetului»“, a scris cântăreţul pe pagina de socializare.  

Galerie foto




Vizualizări: 2,566

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: