PSD va cere luni anularea a 102 taxe nefiscale

PSD va depune luni la Parlament un proiect de lege pentru eliminarea a 102 taxe nefiscale, a declarat duminică preşedintele PSD, Liviu Dragnea, afirmând că social-democraţii au decis să nu mai aştepte debirocratizarea anunţată de guvernul tehnocrat.
''Mâine voi depune la Parlament împreună cu colegii mei un proiect de lege pentru eliminarea a 102 de taxe nefiscale, care înseamnă mai puţină birocraţie şi mai mult timp şi mai mulţi bani pentru cetăţenii români. Unele taxe sunt mai mici decât cheltuielile pe care le face sistemul pentru a încasa acele taxe'', a anunţat preşedinele PSD, Liviu Dragnea, într-o conferinţă de presă.
El a afirmat că a decis alături de colegii săi din PSD să nu mai aştepete ca partidul să vină la guvernare sau ca ''marea debirocratizarea anunţată cu surle şi trâmbiţe de tehnocraţi'' să fie înfăptuită.
Preşedintele PSD a mai spus că prin proiectul de lege pe care îl va depune cele 102 taxe nefiscale vor fi eliminate de la 1 ianuarie 2017.
Din rândul celor 102 taxe care vor fi eliminate fac parte timbrul de mediul pentru autovehicule, 33 de taxe consulare şi de cetăţenie, 20 de taxe de la Registrul Comerţului, taxele radio-TV, taxa suplimentară pentru eliminarea paşaportului, 22 de taxe pentru pierderea sau modificarea actelor, 13 taxe extrajudiciare de timbru şi taxele pentru permisele de pescuit recreativ/sportiv. (mediafax.ro)

Vizualizări: 414

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: