Puienică nu mai are pedeapsa mică

Cu o a treia condamnare penală s-a ales tânărul din Bengeşti Ciocadia, de etnie romă, implicat în urmă cu doi ani în mai multe scandaluri, Cosmin Puienică devenind cunoscut după ce i-a ignorat pe polițiştii care au tras cu pistolul asupra maşinii lui pentru a-l determina să oprească. Individul a ignorat atunci semnalele agenților rutieri, dar tot în spatele gratiilor a ajuns în cele din urmă.

Înainte de acest scandal, el distrusese cu parul chiar o maşină a polițiştilor din localitate, primind de asemenea o condamnare. Verdictul de acum este dat în dosarul ce vizează un scandal pe care Puienică l-a făcut la sala de jocuri de la mall-ul din oraş, unde, după ce a pierdut nişte bani şi-a descărcat nervii pe aparatele de joc. Cum Puienică este deja recidivist, în sentința dată acum judecătorii au ținut cont şi de condamnările anterioare ale inculpatului, în final rezultând o pedeapsă care îl trimite din nou în spatele gratiilor pe scandalagiu, asta dacă sentința rămâne definitivă în forma de acum.

„Contopeşte pedepsele de 6 luni, 6 luni, 1 an şi 3 luni, 9 luni şi 1 an şi 8 luni închisoare, în pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 8 luni închisoare pe care o sporeşte cu 12 luni, rezultând pedeapsa de 2 ani şi 8 luni închisoare. Deduce din pedeapsa aplicată perioada executată, astfel: de la 20.01.2016 la data de 16.03.2016 şi de la data de 31.08.2016 la data de 14.11.2017. Admite acțiunea civilă şi obligă inculpatul la plata către partea civilă SC BEROE GAMES SRL a sumei de 7419,55 lei despăgubiri civile. Confiscă de la inculpat un cuţit cu lungimea totală de 20 cm şi lama de 9 cm ce se află în camera de corpuri delicte a Poliţiei Municipiului Tg-Jiu. Obligă inculpatul la plata sumei de 1200 lei cheltuieli judiciare către stat şi la plata sumei de 2000 lei către partea civilă SC BEROE GAMES SRL cheltuieli de judecată”, au decis magistrații gorjeni.

Vizualizări: 991

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: