Pune punct unei frumoase cariere în Spitalul Târgu Jiu

Anişoara Udrişte, asistenta medicală care a lucrat vreme de 11 ani în Secția Gastroenterologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, s-a pensionat.


Pentru a marca momentul pensionării, colegii de la Gastroenterologie i-au dăruit o diplomă și un tort.


Anișoara Udriște a lucrat cea mai mare parte a carierei la Spitalul Orășenesc Bumbești Jiu, unde a fost asistentă șefă a Secției Medicală, iar din 2011, când aceea secție s-a închis, s-a transferat la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu.


„Doamna Anișoara are o vechime în muncă de 41 de ani, a lucrat alături de noi vreme de 11 ani și a fost o colegă cu adevărat implicată în activitatea secției, empatică și foarte bine pregătită profesional. Tocmai de aceea am decis să marcăm momentul pensionării dumneaei, cât și ziua dânsei de naștere. Am vrut să o felicităm pentru activitatea desfășurată cu mult devotament și profesionalism. Îi dorim pensie îndelungată, sănătate și multe bucurii alături de familia sa! Fie ca, grija pe care a acordat-o mereu pacienților să revină la dumneaei de două ori”, a transmis asistenta șefă a Secției Gastroenterologie.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu urează multă sănătate doamnei asistente Anișoara Udriște.

Galerie foto




Vizualizări: 2,708

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: