„Putem termina mai sus de locul 4!”

A lăsat Steaua pentru Pandurii şi acum visează să termine sezonul pe podium cu noua sa echipă. Doru Bratu s-a săturat să fie rezervă în Ghencea şi a venit cu gânduri mari la Tg-Jiu.

Doru Bratu i-a luat locul lui Ionuţ Rada la Pandurii. Ultimul a plecat la U Cluj, iar Bratu trebuie să le ia faţa lui Christou şi Erico pentru a se impune.

Bratu atacă podiumul !

În timp ce Petrolul se întăreşte cu Mutu şi Zicu, Astra cu Alibec şi Iorga, iar Steaua cu Keşeru, Pandurii se laudă cu Doru Bratu şi Bud. Primul dintre ei se antrenează deja cot la cot cu restul colegilor şi a impresionat încă de la prima apariţie cu dantura perfectă. De sub zâmbetul de actor de Hollywood, Bratu anunţă că nu a venit la Pandurii pentru locul 4, ci vrea să ajungă pe podium cu noua sa echipă. „E foarte bine că am venit, sper să realizăm cât mai multe împreună, să câştigăm cât mai multe meciuri. Pentru mine este un pas înainte. În ultimul an şi jumătate am jucat trei meciuri, sper să joc cât mai multe aici. Vreau să-mi fac datoria. Avem echipă foarte bună, avem şanse mari să ne îndeplinim obiectivul. Am vorbit cu preşedintele, antrenorul dar şi cu unii colegi. Putem termina şi mai sus de locul 4”, crede noul fundaş al pandurilor în vârstă de 24 de ani.

Scund – cu o înălţime de 1,81 metri, Bratu devine cel mai scund fundaş central al pandurilor. Mamele are 1,82 m, Christou şi Erico – 1,85 m

„Nu am regrete legate de Steaua. Le mulţumesc că mi-au dat şansa să mă vindec după accidentarea gravă avută. Poate pe viitor o să ajung, iar la Steaua sau mai sus. Mai întâi o să îmi fac datoria aici.”   Doru Bratu, Pandurii

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: