Radu Angheloiu, înapoi la PNL?

Un număr de 29 de demisii a înregistrat ALDE Gorj în ultimul Birou Politic Județean. Liberalii reformatori au fost cei care au ales să părăsească formațiunea odată cu venirea senatorului Dian Popescu la cârma organizației.

Marius Borcan, copreședintele ALDE Gorj, spune că 95% din cei care au demisionat sunt din Târgu Jiu. ”Este adevărat că un număr de membri a părăsit ALDE, este vorba de 29 de demisii care chiar au ajuns la partid dar aș vrea să vă spun că din cei 29, circa 95% sunt din Târgu Jiu. Pe mine nu mă interesează ce probleme au fost în trecut, i-am sugerat lui Radu Angheloiu să nu părăsească formațiunea politică pentru că sunt convins că se găseau soluții chiar de împăcare și de a lucra împreună cu Dian Popescu. Radu Angheloiu nu a participat la Biroul Politic”, a spus Marius Borcan, copreședinte ALDE Gorj.

Întrebat dacă știe cărei formațiuni politice i se va alătura Radu Angheloiu, copreşedintele ALDE a spus că cel mai probabil va merge la PNL. ”Am înțeles că se întoarce înapoi la PNL, nu cunosc amănunte, îi doresc succes la formațiunea politică la care se va alătura”, a spus Marius Borcan.

Dan Vâlceanu, copreședintele PNL Gorj, își arăta în urmă cu câteva zile disponibilitatea de a prelua o parte din nemulțumiții din ALDE, însă spune că nu a purtat nicio discuție cu Radu Angheloiu și că acesta ar trebui să aibă în primul rând acordul BPJ al PNL. ”Nu am avut nicio discuție cu domnul Angheloiu în acest sens. De primit, trebuie să-l primească Biroul Permanent Județean al PNL, nu eu. Nu a existat niciun fel de discuţie cu domnul Angheloiu. Pot să vă spun că, din cei 29 care au demisionat din ALDE, au fost oameni cu care am discutat, dar nu cu domnul Angheloiu. Sunt oameni care ar vrea să revină în PNL fiindcă ei au plecat din cauza lui Dian Popescu și acum vor să se reîntoarcă”,a  spus Dan Vâlceanu, copreședintele PNL Gorj. 

Vizualizări: 1,069

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: