Război la Rovinari după desemnarea lui Chivu candidat

Fostul viceprimar PPDD, Laurenţiu Chivu, a fost validat de Biroul Permanent Judeţean al PNL Gorj să candideze pentru primăria Rovinari în iunie anul acesta. Chivu s-a declarat fericit după o asemenea decizie şi spune că are în sfârşit şansa să facă o altfel de administraţie la Rovinari. Candidatura sa a agitat apele în organizaţia locală, care nu şi-a dat acordul pentru această nominalizare.

 Validarea lui Laurenţiu Chivu ca şi candidat la primăria Rovinari a stârnit un adevărat scandal în organizaţia locală. Consilierul local Eugen Staicu a declarat deja că ia în calcul o candidatură din postura de independent, în timp ce preşedintele organizaţiei, Florin Ungureanu, încă mai speră că la Rovinari candidatul va fi desemnat în urma unui sondaj. Staicu spune că, fără a-şi manifesta intenţia de a candida, ar fi fost clasat pe locul al doilea în unele sondaje. ”Nu exclud o candidatură a mea la primăria Rovinari, pentru că am înţeles că stau binişor în sondaje şi simt pulsul oraşului. Aş putea să fac echipă inclusiv cu Filip sau Chivu, dar să crească alături de mine. Fără să-mi manifest intenţia de a candida, am fost clasat pe locul secund în unele sondaje”, a spus Eugen Staicu, consilier local liberal la Rovinari.

Un alt consilier local care contestă nominalizarea lui Chivu la primărie este preşedintele PNL Rovinari, Florin Ungureanu. Acesta încă mai speră ca va fi făcut sondaj. ” Eu nu pot să-mi exprim dorinţa de a candida, pentru că este situaţia cu ANI care încă nu este rezolvată. Domnul Staicu şi-a exprimat dorinţa de a candida, dar punctul nostru de vedere a fost să fie realizat un sondaj de opinie şi eu cred că se va face acest sondaj”, a spus Florin Ungureanu, preşedintele PNL Rovinari.  

 Chivu: Nimeni nu a dorit să candideze

Validat în unanimitate de BPJ, Laurenţiu Chivu s-a declarat fericit şi dornic să câştige primăria. Chivu spune că nu s-a mai făcut sondaj pentru că niciun consilier nu şi-a manifestat intenţia de a candida. ” Animozităţile şi răutăţile nu-şi au rostul având în vedere că toţi am candidat pe lista unui partid şi ar trebui să fim recunoscători. Din câte ştiu eu, unii nu vor să mai facă politică din 2016, alţii vor să se implice. Pot să vă spun că a fost o şedinţă, există susţinere, aşa cum am fost susţinut în funcţia de viceprimar când eu eram la altă formaţiune politică. Toţi au spus că îl susţin pe Chivu Laurenţiu pentru primărie. Acum, la ultima şedinţă toţi au spus că nu-şi doresc să candideze la primărie. Singurul care şi-a manifestat intenţia am fost eu. Am vrut să fac un sondaj, dar nu a dorit nimeni”, a spus Laurenţiu Chivu, candidat la primăria Rovinari.

Vizualizări: 1,739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: