Moşoiu, primul candidat cu condamnare validat de PNL Gorj

PNL Gorj a decis să meargă pe mâna lui Vasile Moşoiu la Primăria Drăguţeşti, deşi mandatul acestuia a fost încetat în vară din cauza unei condamnări definitive pentru conflict de interese. Este o primă dovadă că PNL doar vorbeşte de criterii de integritate, pe care le aplică în funcţie de interes. Vasile Moșoiu spune acum că toate problemele lui cu legea au luat sfârşit şi că are toate şansele să revină la primărie.

Partidul Naţional Liberal Gorj şi-a stabilit candidatul la Drăguțești. Vasile Moșoiu a spus vineri că se simte onorat de decizia partidului şi că în prezent lucrează la refacerea listei de consilieri locali. ”Mă simt onorat că am fost desemnat candidatul Partidului Naţional Liberal la primăria Drăguţeşti. Consider că cei de la PNL au apreciat munca mea din cei șapte ani. Pe mine m-au votat cetăţenii comunei Drăguţeşti, nu m-au votat consilierii. Din vechea echipă pe care am avut-o au mai rămas pe listă doar trei consilieri, președintele Vasile Paștea, Ramona Olaru și Dumitru Popescu. Eu am refăcut echipa, vreau să vă spun că în momentul de față echipa este refăcută până la numărul 15. E refăcută de oameni competenți, oameni cu studii, oameni cu experiență, oameni care au condus ceva în viață, oameni care trăiesc într-un mediu decent, care au în 2016 toaletă în casă”, a spus Vasile Moșoiu, candidatul PNL la Drăguțești.
Moșoiu a mai spus că este curios să afle câți consilieri din vechea gardă vor mai ieși consilieri în luna iunie. Asta pentru că vechii consilieri au fost daţi afară din partid, pentru că nu au acceptat revenirea lui Moşoiu. ”Aș vrea să văd și eu în iunie câți consilieri din vechea gardă vor mai ieși pe listă. Eu nu am furat, nu am avut prejudiciu, am vândut un teren care a fost al meu în baza unui raport de expertiză și am adus în comuna Drăguțești 1,5 milioane euro. Dacă furam trebuia să-mi ia banii înapoi”, a mai spus Moșoiu.
Unul dintre cei mai vocali liberali la adresa fostului primar a fost Irinel Ungureanu. Acesta se păstrează vehement în declaraţii şi spune că misiunea lui va fi aceea de a-l demasca pe Moşoiu în faţa cetăţenilor. ”Eu nu am cum să-l susţin, din cauza lui m-au dat afară din PNL. Se ştie foarte clar că acest fost primar a avut un conflict de interese, eu nu ştiu cum să nominalizezi asemenea om în fruntea comunei. Eu nu voi candida, dar le voi spune cetăţenilor câtă apă a furat din reţeaua publică, le voi spune oamenilor realitatea”, a spus Irinel Ungureanu, fostul viceprimar de la Drăguțești.

Vizualizări: 3,411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: