Mircea Rednic, aproape de un contract cu Pandurii

Pandurii este în negocieri cu Mircea Rednic, fostul antrenor de la Dinamo, anunţă Digi Sport. Negocierile sunt confirmate de Narcis Răducan, preşedintele Pandurii, dar şi de fostul antrenor de la Dinamo.

Narcis Răducan spune că Rednic e prima variantă a pandurilor. "Mircea Rednic este prima opţiune pentru noi, însă nu singura. Rednic mai are şi alte opţiuni. Sunt nevoit să merg pe mai multe piste. M-a prins pe nepregătite plecarea lui Edi, nu îmi pregătisem nicio variantă de înlocuire, pentru că eram sigur că el va rămâne. (...) Pe 29 iunie jucăm primul amical şi am vrea să avem un antrenor instalat până atunci", a dezvăluit preşedintele executiv al Pandurilor, Narcis Răducan. Dacă nu va semna cu Rednic, Răducan spune că mai are variante în fotbalul german, în Olanda şi în Italia.

Mircea Rednic  a spus că nu a luat încă o decizie în acest sens, dar că va da repede un răspuns.”Trebuie să le dau un răspuns și vreau să o fac cât mai repede. Altfel spus, în câteva ore, până diseară, îl voi suna pe Narcis și-i voi comunica decizia mea. Sunt surprins că s-au gândit la mine, mai ales că joacă și în cupele europene, dar m-am bucurat. Oferta celor de la Pandurii este peste cea de la Dinamo, alt capitol la care m-au surprins. Asta este, ei știu ce vor, își doresc un antrenor bun. Cred că se poate face treabă bună la Pandurii. Chiar dacă au plecat mulți jucători, nu este o problemă, pentru că găsim alții”, a spus Rednic la Digi Sport.

ŞICANE

Narcis Răducan a dezvăluit şi mesajul primit de la fostul antrenor după plecarea de la Târgu Jiu. "Edi Iordănescu mă tot şicanează că o să îl sun la iarnă să mă scape de retrogradare. Sper să fie inspirat şi să plece în străinătate, unde poate face faţă la orice nivel. Nu ar fi niciun pas înainte dacă ar pleca în România", a mai declarat oficialul Pandurilor.

Vizualizări: 851

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: