Rămân o lună după gratii

Cei șapte tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, reținuți în Gorj pentru trafic de substanțe cu efecte psihoactive, vor petrece o lună de zile după gratii.

Ei au contestat măsura arestului preventiv, dar instanța le-a respins cererea. „Respinge ca nefondate contestaţiile. Obligă pe fiecare dintre contestatori la plata a câte 150 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă”, este sentința Curții de Apel Craiova din 23 iulie.

Două grupări organizate acționau în municipiul Târgu Jiu. Drogurile erau vândute în special adolescenților și tinerilor, cu prețuri cuprinse între 30 și 50 de lei doza.

Între cele două grupuri infracţionale organizate existau interacţiuni şi elemente comune în ceea ce priveşte achiziţionarea şi distribuirea produselor susceptibile de a avea efecte psihoactive, potrivit procurorilor DIICOT Gorj.

Nu mai puțin de 12 percheziţii domiciliare au avut loc pe raza judeţelor Gorj, Dolj şi Argeş, în urma cărora au fost ridicate diferite cantităţi de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, droguri de risc, 23 de telefoane mobile, cinci cântare electronice, două stick-uri de memorie, patru grindere, sume de bani, un pistol cu aer comprimat şi bunuri folosite la ambalarea drogurilor.

Vizualizări: 1,066

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: