Râmescu, din nou în greva foamei

Mihai Râmescu, omul de afaceri din Motru, a intrat vineri din nou în greva foamei. Patronul firmei Ghiocela este nemulţumit de faptul că ministrul de Interne Radu Stroe nu s-a ţinut de cuvânt şi nu a făcut publice rezultatele controlului efectuat la IPJ Gorj în 10 zile, aşa cum a anunţat la o televiziune. Râmescu a mai fost în greva foamei 23 de zile, cerând demiterea lui Viorel Caragea de la şefia poliţiei gorjene.

Dacă în primă fază, Mihai Râmescu protesta împotriva lui Viorel Caragea, acum a intrat din nou în greva foamei, dar din cauza Ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe, pentru că nu a făcut public rezultatul controalelor făcute la IPJ Gorj și nici sancțiunea pe care o va primi Viorel Caragea.

Omul de afaceri motrean aștepta să primească aceste informații în maxim 10 zile, conform declaraților lui Radu Stroe.  „Am intrat din nou în greva foamei. Am renunțat la protest pe data de 5 iulie, când l-am auzit pe ministrul Radu Stroe că în 7 maxim 10 zile va da un comunicat cu sancțiunea lui Caragea. Acest lucru nu s-a întâmplat și am fost pregătit încă de atunci să fac greva foamei și asta fac. Pe data de 5 am leșinat de 2 ori și în total am slăbit 25 de kilograme. Am crezut că ministrul Radu Stroe va lua măsuri, dar văd că nu se întâmplă nimic. Am fost în greva foamei de pe 13 iunie până pe 5 iulie și am așteptata să se dea un răspuns în maxim 10 zile și acest lucru nu s-a întâmplat”, a declarat Mihai Râmescu.

Grevă la Ghiocela

Mihai Râmescu este decis să facă mai multe mitinguri cu angajații în Motru, Târgu-Jiu, București, dar și la Strasbourg, pentru că Radu Stroe nu a respectat termenul făcut public în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV. „De aceea am intrat din nou în greva foamei. Angajații nu mai intră în grevă japoneză, acum facem Grevă Ghiocela. Voi face grevă cu angajații mei. Voi face miting în Motru, Târgu-Jiu, București și Strasbourg”.

Vizualizări: 271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: