Cum arată Dacia Duster Army, SUV-ul modificat pentru Armata Română

Dacia Duster Army este pregătită să înfrunte cele mai grele misiuni ale armatei române.SUV-ul modificat pentru Armata Română arată spectaculos fiind o versiune special adaptată pentru a îndeplini cerințele operațiunilor militare.

 SUV-ul produs la Mioveni a demonstrat de-a lungul timpului că este un vehicul durabil, capabil și ușor de modificat. Astfel, Dacia Duster a ajuns să fie utilizat de mai multe organe de ordine ale statului, printre care se numără Poliția Română sau Jandarmeria Română, a informat ProMotor care prezintă acum o nouă versiune a popularului SUV Dacia Duster, anume una destinată forțelor armate.

„Mașina este construită de Romturingia, o companie din România cunoscută pentru diferitele vehicule bazate pe Dacia Duster, printre care și o variantă Pick-up. Dacia Duster Army 4×4 sau Commando, așa cum este prezentată pe site-ul celor de la Romturingia, este „o variantă a modelului Dacia Duster care a fost special adaptată pentru a îndeplini cerințele specifice ale operațiunilor militare”, conform descrierii din pagina carosierului arată sursa citată.

La exterior, Dacia Duster Army are un design mai robust și mai puternic, demn de un vehicul militar. Mașina are elemente suplimentare de protecție și de decor, cum ar fi protecțiile pentru blocurile optice atât în față, cât și în spate. De asemenea, fiecare geam al mașinii are montată câte o protecție din plasă.

Pe plafon există o bară luminoasă, iar în grila frontală au fost montate lumini suplimentare de avertizare. Romturingia nu oferă date tehnice sau detalii despre nivelul de protecție pe care acest vehicul îl oferă. Dat fiind că este un vehicul care poate merge în teren accidentat în forma sa stock, se presupune că Dacia Duster Army a primit câteva ranforsări și scuturi de protecție pentru a proteja componente vitale ale trenului de rulare, precum baia de ulei, diferențialul sau rezervorul de combustibil.

În fotografiile publicate de Romturingia, putem observa Dacia Duster în versiuni destinate Armatei Române, vopsite în culori de camuflaj și o variantă a SUV-ului pregătită pentru Jandarmeria Română, finisată în nuanța de albastru închis deja cunoscută.

Galerie foto







Vizualizări: 993

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: