Rapid București joacă duminică la Târgu Jiu

Finalul de săptămână aduce un super meci de baschet în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. CSM Târgu Jiu și Rapid București se întâlnesc în etapa a 3-a din Liga Națională de Baschet Masculin.

Gorjenii de la CSM sunt hotărâți să facă un meci mare pentru a răsturna calculele hârtiei. Rapid este una dintre echipele care au făcut investiții majore în vara acestui an și se anunță una dintre pretendentele la primele locuri în Liga Națională. CSM Târgu Jiu a dovedit însă de-a lungul timpului că se poate lupta de la egal la egal cu forțele din Liga Națională și nu de puține ori a reușit să învingă echipe mult mai bine cotate.

Americanul Dylan Frye este convins că CSM Târgu Jiu poate da peste cap planurile rapidiștilor. Pentru un rezultat pozitiv, conducătorul de joc al CSM Târgu Jiu crede că e nevoie de constanță în joc și un joc colectiv atât în plan defensiv, cât și ofensiv. ”Putem să întoarcem calculele hârtiei. Dacă vom fi constanți cele 40 de minute, vom fi uniți, cu siguranță vom putea produce o surpriză”, a declarat Dylan Frye, coordonatorul de joc al grupării gorjene, pentru site-ul oficial. Jucătorul american, venit în vara acestui an sub comanda lui Claudiu Alionescu, a declarat că s-a acomodat repede la noua sa echipă, pentru că Târgu Jiu este un loc minunat, unde oamenii sunt primitori și călduroși.

Confruntarea de la Târgu Jiu este programată pentru duminică, 16 octombrie, de la ora 18.00.

Vizualizări: 1,190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: