Răsturnare de situație în sezonul 2 din Clanul: Tătuțu nu e mort

Povestea serialului de ficțiune Clanul, difuzat de Pro Tv, continuă cu sezonul 2 care a debutat duminică seară. Serialul fenomen care a ținut telespectatorii cu sufletul la gură în fața televizoarelor va fi și mai interesant dar va avea și personaje noi.

Continuă așadar lupta dintre poliție și mafie, situațiile extreme și intrigile din serial care deja i-au cucerit pe telespectatori încă de la primul sezon și i-a ținut cu sufletul la gură în fața televizoarelor.

Primul sezon al serialului „Clanul” s-a încheiat cu una dintre cele mai încărcate de emoție și tensiune scene, cea în care mașina lui Tătuțu a sărit în aer. Cu ochii în lacrimi, Magda și Vera au simțit cum un foc puternic le-a furat tot ce iubeau mai mult și le-a lăsat într-o durere amară transmisă celor care au urmărit episodul. Dar s-a dovedit în primul episod al sezonului doi că lucrurile nu stau așa și Tătuțu a fost salvat înainte de explozie.

Protagoniștii din serialul difuzat de Pro Tv au dezvăluit că sezonul doi din „Clanul” vine cu multe surprize și răsturnări de situație și toate persoanjele trec prin transformări, unele miraculoase, altele la care oamenii, poate, se aşteaptă. Theo Rose a vorbit despre personajul său, despre care a spus că îi va surprinde pe telespectatori spre sfârșitul sezonului. „Personajul meu suferă transformări. Încearcă să-şi recapete independenţa faţă de Tătuţu şi lucrurile mai puţin OK în care e implicată, odată cu apartenenţa la familia asta. Şi sper că o să-i reuşească, că o să îi iasă şi o să îşi vadă de viaţa ei, fericită. Vă va surprinde, mai ales spre sfârşitul sezonului doi, când se va întâmpla ceva important. E chiar ceva la care nici eu nu m-am aşteptat. Am citit scenariul şi chiar şi eu am fost şocată!”, a sus Theo Rose.

Colegul lui Theo Rose, Denis Hanganu, cel care interpretează personajul Tudor, a făcut şi el dezvăluiri despre noul sezon. Acesta a spus că producția „Clanul” va fi în continuare cel mai bun serial de ficţiune făcut în România și vor apărea multe personaje noi, iar povestea va merge mai departe cu acţiuni desfăşurate pe mai multe planuri. „Vom întâlni un protagonist şi mai hotărât, asumat şi stăpân pe situaţie, practic, un viitor lider. În linii mari, acesta va fi Tudor în sezonul doi. Vă invit să fiţi alături de povestea lui în continuare şi să-l susţineţi pentru că sunt absolut convins că nu vă va dezamăgi”, a afirmat Denis Hanganu.

Sezonul doi al serialului „Clanul” a început cu o surpriză, exact aşa cum s-a terminat primul sezon, dar au apărut personaje noi şi se vor rezolva probleme mai vechi ale protagoniştilor. Încă de la finalul primului sezon au apărut actori noi precum Carmen Simionescu şi Lucian Viziru, iar Dan Condurache îl va juca pe Afganu, însă vor mai juca Elvira Deatcu sau Maria Obretin.

Galerie foto


Vizualizări: 1,523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: