După achitare, Ponta începe racolarea de parlamentari PSD

Deputatul de Gorj Victor Ponta a fost joi la Suceava pentru a anunţa înscrierea în partidul său, Pro România, a unui parlamentar pe care îl cunoaşte din 2002, Ioan Cătălin Nechifor fiind un bun prieten al fostului premier. Acesta a plecat din PSD şi îl urmează pe Ponta în viitoarele bătălii politice.

Ponta spune că e interesat să aibă în partidul său cât mai mulţi primari sau parlamentari cu care să îşi ducă la bun sfârşit luptele electorale din 2019 şi 2020. „Nu mai sunt penal. Am redevenit un om bun şi am prins din nou ideea şi energia necesară pentru a încerca să continui nişte lucruri pe care le-am lăsat neterminate în 2015 şi de a face alte lucruri şi mai bune. În 2002, cariera mea politică, cu bune şi cu rele, a pornit de la Suceava, aşa că, fiind sentimental şi legat de acele momente, prima mea ieşire în calitate de nou om politic am făcut-o tot la Suceava, alături de Cătălin (deputatul PSD Ioan Cătălin Nechifor n.r.)”, a menţionat Ponta, care, deocamdată, de la Gorj, îl are alături doar pe deputatul Alin Văcaru.

Într-o postare pe Facebook, Ponta a menţionat însă că politicianul sucevean este doar unul dintre cei care i se vor alătura după ce a scăpat de statutul de „penal”. El le face ochi dulci colegilor din PSD pe care îi aşteaptă de acum încolo în noua construcţie politică.

„Cătălin Nechifor este unul din vechii mei colegi de la TSD alături de care am pornit din 2002 cu speranţa că putem să schimbăm lucrurile în bine în Suceava şi în România. Cătălin a fost cel care în 2012 s-a luptat şi l-a învins pe faimosul Flutur la Suceava când nimeni nu ne dădea vreo şansă. Ca şi mine, Cătălin a făcut politică până acum doar în PSD - ca şi mine îşi păstrează respectul şi afecţiunea faţă de alegatorii şi membrii PSD de care îl leagă multe bătălii - ca şi mine este dezamăgit de faptul că PSD a fost confiscat de un grup de PD-işti teleormăneni care distrug tot ce s-a construit în mulţi ani de muncă. Împreună o să îndreptăm lucrurile”, e mesajul lui Ponta.

Vizualizări: 859

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: