Răzbunare cu pumnul. De la ce a pornit conflictul din sala de jocuri!

Tânăra din Târgu-Cărbunești, lovită cu pumnul în propria sală de jocuri, a explicat de la ce a pornit întregul conflict violent. Cel care a agresat-o ar fi vrut să-și răzbune fiul care făcuse scandal cu o zi în urmă, iar femeia, de teamă, a chemat Poliția. Nu știa ce o așteaptă. Bărbatul a venit a doua zi în local, a lovit-o și a lăsat-o prăbușită la pământ. Ca să se vindece, tânăra are nevoie de aproape zece zile de îngrijiri medicale.

Totul s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute, când, băut bine, un tânăr a făcut scandal în sala de jocuri situată în centrul orașului Târgu-Cărbunești. Duminică, era în local chiar proprietara. Tânăra a sunat la 112 când a văzut că s-au încins spiritele, iar scandalagiul a fost luat de polițiști.

A doua zi, tatăl lui a venit să-i facă dreptate. „Pe 27 ianuarie, fiul său a făcut deranj în local. Am sunat la Poliție, au venit polițiștii, l-au luat, l-au dus la secție. El a revenit la noi, a amenințat fata de la bar că o s-o taie pe față, o s-o desfigureze. A doua zi, tatăl lui a venit să ceară socoteală. M-a lovit puternic și apoi a plecat. A durat totul câteva secunde. M-a întrebat de ce am sunat la Poliție. M-a lovit cu pumnul. Așa cred, am căzut. Am fost la spital pentru că nu mai puteam să merg de durere, apoi am scos certificatul medico-legal, am mers cu avocatul la Poliție și am făcut plângere”, a mărturisit tânăra.

De altfel, acesta era un client problemă. În alte rânduri, i-ar fi amenințat pe angajați cu un cuțit ca să îi dea băutură. „Este strigător la cer. M-a lovit la cap, mi-am rupt un dinte, m-am lovit la coloană. Îmi e foarte greu să mă deplasez. Băiatul lui a mai fost implicat în conflicte. A făcut foarte des deranj aici, amenința clienții, angajații. Îi obliga să îi dea de băut, că el e șeful orașului. Amenința salariații de au ajuns să le fie teamă să mai vină la serviciu. Îi amenință că îi taie, că îi bate. Și mie îmi este teamă pentru familia mea”, a mai mărturisit femeia de 31 de ani.

Bărbatul agresiv s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violențe, dar și pentru tulburarea liniștii publice. “La data de 28 ianuarie, polițiști din cadrul Poliţiei Orașului Târgu Cărbuneşti au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 45 de ani, din localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acesta, în urmă cu o zi, în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri, din localitate, ar fi exercitat acte de violență împotriva unei femei, de 31 de ani, angajată a unității, care a suferit leziuni traumatice pentru care a necesitat 8-9 zile îngrijiri medicale. Prin acțiunile sale, bărbatul a produs indignarea persoanelor aflate în sala de jocuri,  tulburând ordinea și liniștea publică”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

După expirarea mandatului de reținere, acesta a fost pus în libertate.

Vizualizări: 2,869

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: