Tânără de 18 ani, sechestrată

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au reţinut marți pentru 24 de ore un bărbat, de 32 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violență domestică și amenințare. Acesta ar fi răpit o tânără de 18 ani.

În ziua respectivă, poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr de 28 de ani, din comuna Turburea, despre faptul că bărbatul în cauză ar fi sechestra o tânără, în vârstă de 18 ani, din comuna Săulești, în apartamentul său.

De îndată, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au pătruns în locuinţă, eliberând-o pe victimă. "Din primele cercetări efectuate la faţa locului a reieşit că persoana vătămată este fosta concubină a bărbatului de 32 de ani și, de comun acord, au convenit ca aceasta să vină şi să-și ridice lucrurile personale, de la apartamentul acestuia. De asemenea, poliţiştii au mai constatat faptul că cel în cauză ar fi exercitat acte de violenţă împotriva tinerei şi ar fi ameninţat-o", transmite IPJ Gorj.

Reţinutul va fi prezentat miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti, cu propuneri corespunzătoare.

Vizualizări: 3,308

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: