Hoț amendat pentru că nu avea declarație

Un bărbat de 34 de ani din comuna gorjeană Baia de Fier este bănuit că a furat un telefon mobil. "Din primele cercetări efectuate de polițiști la faţa locului, s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat se afla într-o magazie, din orașul Târgu Cărbunești, un bărbat necunoscut i-ar fi sustras telefonul mobil, din haina pe care o lăsase nesupravegheată", transmite IPJ Gorj.

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat un bărbat, de 34 de ani, din comuna Baia de Fier, ca fiind bănuit de furt. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.

Telefonul mobil a fost recuperat, de către polițiști și predat persoanei vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

De asemenea, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a bărbatului, din comuna Baia de Fier, conform art. 28, coroborat cu art.  9, alin. 1, din OUG.1/1999, rap. la art. 1 din OM 3/ 2020, întrucât nu respectase restricțiile prevăzute de ordonanțele militare.

Vizualizări: 2,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: