Reacția lui Laurențiu Chivu după excluderea din PPDD

Laurențiu Chivu, viceprimar cu atribuții de primar la Rovinari, a reacționat pe pagina de socializare după ce a aflat că a fost exclus din PPDD, excludere ce va atrage după ea pierderea funcției de la primărie. PPDD are doar trei consilieri la Rovinari și șansele de a pune un alt viceprimar sunt ca și inexistente. Iată reacția lui Chivu:

Scrisoare deschisa catre doamna Presedinte Simona Alice Man

Va rog sa ma scuzati de deranj, numele meu este Laurentiu Chivu, Viceprimar cu atributii de Primar la Primaria orasului Rovinari, Judetul Gorj, si voiam sa stiti in cunostinta de cauza atunci cand ma excludeti, sa stiti pe cine excludeti, ce am facut pentru partid, si mai ales sa stiu si eu care este singurul lucru in care am adus prejudiciu de imagine partidului? Am fost impreuna cu dumneavoastra si am demonstrat cu postarile mele, am fost al doilea dupa primarul Filip cu cele mai multe voturi, am fost inca de la inceput cu Presedintele Prunariu, Pecingina si am avut cele mai frumoase rezultate, am fost impreuna cu doamna Deputat Niculina Mocioi si am adus voturi pentru a iesi deputat, am fost impreuna cu domnul Presedinte Zamfira, am facut tot ce a fost omeneste posibil, am fost cu domnul Presedinte Dan Diaconescu in campania de la Gorj si mai ales la Rovinari, de care sunt mandru, impreuna cu toata echipa PP-DD Rovinari. 
SUNT OMUL care am fost trup si suflet alaturi de dumneavstra si PP-DD, impreuna cu copresedintele de la Rovinari Dumitrescu Ion si nu in cele din urma cu Presedintele Filip Robert. 
Care este prejudiciul de imagine adus partidului??? 
Nu pot sa cred ca renuntati la un Primar PP-DD [UNPR] si la Primaria Rovinari, in favoarea unui Primar de alta culoare politica. Va multumesc pentru intelegere si pentru decizia pe care o veti lua in cunostinta de cauza!

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: