Gina Pistol și Smiley, anunţ surpriză pentru fani

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima dată chiar dacă cei doi nu sunt căsătoriţi. O veste surprinzătoare, dar şi o surpriză plăcută pentru fanii celor doi artişti care vor deveni părinți la începutul anului 2021.

Deși cei doi nu au făcut încă un anunțul oficial în acest sens, surse din preajma lor au dezvăluit faptul că Gina ar fi primit deja și inelul de logodnă. Gina Pistol se află în aproximativ trei luni de sarcină, iar pe la jumătatea lunii februarie a anului 2021 ar urma să apară bebelușul.

Această nouă etapă i-a copleșit pe Smiley și Gina, care se pare că își fac planuri și încearcă să se obișnuiască cu noile roluri din viața lor. Cei doi sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum doar despre această sarcină.

Fostul iepuraș Playboy şi Andrei Tiberiu Maria, alias Smiley, trăiesc o solidă poveste de dragoste de aproximativ trei ani, sunt amândoi la primul copil și momentan nu au anunţat planuri de căsătorie.

Vizualizări: 1,715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: