Reacția unui deputat de Gorj după ce a fost adoptată Legea Pensiilor: Au luat, n-au dat

"Au luat, n-au dat. Au luat fantastic de mult", e mesajul postat de parlamentarul Radu Miruță după ce a fost adoptată Legea Pensiilor. 

Se păstrează reducerea vârstei de pensionare cu 13 ani, dar veniturile minerilor pensionați vor scădea, atrage atenția deputatul Miruță: "Mihaela, dragostea mea", astăzi in varianta Mihai Weber - PSD. “Reușita” anunțată de liderul PSD Gorj de dimineața s-a transformat 5 ore mai târziu intr-o imensă pierdere pentru mineri si energeticieni. Tot ei ne fortau si acum 2 saptamani sa acceptam ca acea creștere a vârstei de pensionare de la 52 la 54 ani era un câștig. Au tăiat drastic perioada in care se considera asta...tot ce a fost înainte de 2001 nu mai e perioada specială de când legea asta va intra in vigoare, iar finalul e cu mult mai putin. Care sunt consecințele zilei de astăzi pentru minerii de suprafață si energeticienii din România? 

pensii mai mici pentru viitor; 

înghețarea creșterii de pensie când celor din restul țării le va creste; revenirea la nedreptate; 

2 ani de pauza la pensionari - din 2001 pana in 2023 sunt 22 de ani. Fiindcă nu mai considera ce a fost înainte de 2001, nimeni nu va mai avea 25 de ani", e mesajul parlamentarului.

Vizualizări: 5,284

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: