Reacţii după radierea lui Fugaru din PDL

Ion Bârcă, primarul de la Turburea, şi el exclus la un moment dat din PDL, spune că Ion Fugaru nu trebuia radiat din partid. Bârcă vorbeşte de PDL ca fiind un partid pe cale de dispariţie şi îl cataloghează ca fiind “un partid de buzunar”. 

“Nu trebuia făcut aşa ceva, pentru că nu e bine. Partidul Democrat Liberal am spus că nici nu mă interesează, dar nu îşi mai reveni, este un  partid de buzunar la nivelul judeţului Gorj. În alegeri îşi vor da seama ce putere şi ce valoare au. Aşa fac majoritatea, adversarii direcţi îi exclud prin fel şi fel de mijloace. Fugaru era un adversar”, a spus Ion Bârcă.

Mazilu: Îi urez totuşi multă sănătate

Deşi sunt arhicunoscute disputele dintre Ion Fugaru şi primarul din Târgu Cărbuneşti Mihai Mazilu, acesta din urmă pare să fie revenit la gânduri mai bune. „Nu mă interesează, este partidul PDL, e o chestie normală să fie opoziţie, dacă ar fi doar un singur partid ar fi dictatură. Fiecare cum îşi aşterne aşa doarme. Chiar dacă mi-a făcut peste 73 de reclamaţii şi am vreo 60 şi ceva de neînceperea urmăririi penale, nu-i niciun fel de problemă. Relaţiile nu au fost tocmai cordiale. Roata vieţii se-nvârteşte. Îi urez totuşi multă sănătate.”, a spus Mihai Mazilu.      

Membrii BPJ al PDL Gorj au decis, în cadrul şedinţei de joi, 5 septembrie, radierea din partid a lui Ion Fugaru şi Ion Cioplea, ambii consilieri locali la Consiliul Local Tg Cărbuneşti. Motivul oficial ar fi că nu şi-au plătit cotizaţia mai bine de un an.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: