Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Rechizitoriu admis în cazul lui Surupăceanu

Procesul în care este judecat fostul deputat Mugurel Surupăceanu pentru acuzațiile aduse recent de DNA poate să înceapă în toamnă, după ce magistrații de la Tribunalul Gorj au admis rechizitoriul întocmit de procurorii anticorupție.

Aceștia îl acuză pe fostul parlamentar de fapte de corupție comise în urmă cu aproape un deceniu și jumătate, probele depuse la dosar fiind admise de către instanța de judecată. „Exclude din ansamblul probelor administrate declaraţiile date de Colun Vasile. Respinge ca nefondate celelalte cereri şi excepţii formulate de către inculpatul Surupăceanu Mugurel cu privire la legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în dosarul nr. 307/P/2013 al P.I.C.C.J-D.N.A Serviciul Teritorial Craiova. Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 307/P/2013 al P.I.C.C.J-D.N.A Serviciul Teritorial Craiova privindu-l pe inculpatul Surupăceanu Mugurel, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii privindu-l pe inculpatul Surupăceanu Mugurel, pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la infracţiunea de complicitate la abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut, pentru sine sau pentru altul, un folos necuvenit”, a stabilit instanța, dosarul de acum având legătură cu modul în care Romsilva a achiziționat un buldotanc la un preț mult supraevaluat de la o firmă a fostului prefect.

Vizualizări: 1,815

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: