Recital al lui Ivan pe „Ion Oblemenco”

Universitatea Craiova a învins pe CS Mioveni cu scorul de 5-2 după ce trupa lui Laurențiu Reghecampf a dat un recital ofensiv pe „Ion Oblemenco”. Andrei Ivan a marcat patru dintre cele cinci goluri ale oltenilor.

Universitatea Craiova a învins la scor  pe CS Mioveni, 5-2 , golurile fiind marcate de Ivan ’17 ’20 pen. ’45+1 pen. ’82, Markovic 90+3, respectiv / Rusu ’33 ’39, iar trupa lui Laurențiu Reghecampf a ajuns la 5 meciuri fără înfrângere.

Antrenorul principal al formației din Bănie a vorbit despre jocul prestat de echipa sa în partida cu CS Mioveni, scor 5-2, iar acesta s-a declarat nemulțumit de modul în care Rusu a înscris două goluri în poarta Universității Craiova. Mai mult, Reghe a explicat și ceea ce le-a cerut elevilor săi să facă în partida cu CS Mioveni și susține că aceștia nu au respectat indicațiile lui. „Am marcat foarte multe goluri în meciul de la Baia Mare, iar jucătorii care nu au jucat la Baia Mare nu au fost 100% în meci, au ieșit din ritm. Golurile nu trebuia să le primim. Vin după câteva greșeli făcute de noi. le-am zis să verticalizeze, să joace între liniile celor de la Mioveni, am exersat, dar din păcate nu am putut să facem mutările dorite. Celelalte echipe își schimă felul de a jucat, sunt mai precauți când joacă cu noi și o să apară probleme și pentru noi. Trebuia să uzăm puțin valoarea individuală a jucătorilor noștri și să jucăm mai mult între linii pentru că de acolo vin fazele periculoase”, a spus Laurențiu Reghecampf la finalul meciului Universitatea Craiova – CS Mioveni 5-2.

Vizualizări: 959

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: