Record de gunoaie după ecologizarea din Rânca

Sute de saci plini cu PET-uri, ambalaje și tot felul de resturi aruncate în pădure atât de turiști, dar și de unii cabanieri. E rezultatul acțiunii de ecologizare care a avut loc în ultimele trei zile în zona Rânca. 

Voluntarii care au participat la ecologizare spun că rezultatul este un record. Au găsit în pădure ce nu și-ar fi putut imagina: saltele, televizoare, un grătar, un frigider, materiale de construcții și tot felul de deșeuri care nu-și au locul în pădure.

“Suntem extrem de bucuroși pentru ce am putut să realizăm in aceste trei zile. A fost poate, cea mai reușită și eficientă acțiune de până acum. Ca niciodată, am fost atât de mulți și uniți, iar rezultatul se vede! Abia așteptăm să continuăm de unde am rămas, pentru a elibera pădurile Râncii de urâțenia umană”, e mărturia Danei Oniga. 

Zeci de adulți și copii, iubitori de natură, și-au dat mâna și au strâns gunoaiele aruncate de alții printre brazi în speranța că vor trage încă un semnal de alarmă dintr-un șir lung și că oamenii certați cu bunul simț vor înțelege, într-un final, că natura e mai frumoasă când nu e sufocată de gunoaie. 

Vizualizări: 440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: