Reduceri la Shopping City Târgu-Jiu

Shopping City Târgu Jiu anunță deschiderea sezonului de reduceri de iarnă în magazine. Clienții pot profita de promoții și discounturi semnificative la brandurile preferate, iar sesiunile de cumpărături cu aplicația mobilă SPOT se pot transforma în premii săptămânale.

Până pe 27 februarie, cei care fac cumpărături cu o valoare egală sau mai mare de 100 lei pe 1 bon fiscal, emis în orice magazin din incinta Shopping City Târgu Jiu și fac dovada scanării bonului în aplicația mobilă SPOT intră automat în tragerea la sorți pentru următoarele premii săptămânale:

- 24 – 30 ianuarie: vouchere de cumpărături Shopping City Târgu Jiu în valore de 1000 lei, valabile până la finalul lunii februarie;

- 31 ianuarie – 6 februarie: set de parfumuri Yves Saint Laurent pentru ea și el;

- 7 – 13 februarie: 1 inel de aur cu diamant;

- 14 – 20 februarie: 1 voucher de văcanță, ce poate fi folosit în agenția Dertour, până la finalul lunii decembrie 2022;

- 21 - 27 februarie: 1 aspirator robot Xiaomi Mi Vacuum Mop Essential și 1 Smartwatch Huawei Watch GT2.

Sezonul reducerilor de iarnă este în plină desfășurare, iar magazinele centrului comercial oferă super discounturi.

Clienții se pot bucura de reduceri de până la 70% în magazinele de fashion precum Lee Cooper, Salamander, H&M, New Yorker, Grid, CCC, Benvenuti, Office Shoes, Orsay și C&A sau la brandul de îmbrăcăminte și accesorii sport, Hervis. Pasionații de noutăți în materie de frumusețe și îngrijire a pielii se pot bucura de reduceri în NALA și Yves Rocher.

Super discounturile de iarnă nu ocolesc nici ofertele de vacanță de la agenția de turism Dertour, magazinele de jucării pentru copii și bebeluși Noriel sunt sunt soldări cu 70% reducere sau magazinele de optică medicală Optiblu și Optiplaza unde al doilea produs cumpărat are reducere de 50%.

Clientele pot profita de ofertele epice de până la 60% din magazinele de bijuterii Teilor, Pandora sau discounturi de până la 50% la brandul de lenjerie pentru femei Triumph pentru a-și face un cadou de început de an, se arată într-un comunicat.

Vizualizări: 2,248

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: