Șoc în trustul Pro Tv. Doi prezentatori vor fi dați afară

Mihai Mironică și Ioana Cosma, doi dintre prezentatorii emisiunilor sportive de la Pro Arena au fost anunțați că sunt în preaviz și vor fi dați afară din trustul Pro. Emisiunea celor doi, „Ora exactă în Sport”,  a fost scoasă din grilă și, odată cu ei va pleca și echipa de producție.

Doi dintre cei mai cunoscuți realizatori și prezentatori de emisiuni sportive din trustul Pro Tv vor fi dați afară din trust. Moderatorii Mihai Mironică și Ioana Cosma, celebri comentatori de meciuri dar și realizatori de emisiuni, urmează să fie dați afară de la Pro Arena iar emisiunea celor doi va dispărea din grilă.

„Ora exactă în Sport”, care se difuza la Pro Arena în intervalul 09:30 – 12:30, va dispărea din grilă, începând cu data de 5 februarie 2023, și, totodată, trustul va înceta colaborarea cu moderatorii Mihai Mironică și Ioana Cosma, au informat cei de la Fanatik.

Postul tv a pus restructurările pe seama rebranduirii pe care a anunțat-o de anul trecut. „În continuare, una dintre prioritățile PRO TV este dezvoltarea stațiilor secundare. Așa cum am anunțat deja încă de la rebranduirea de anul trecut, vrem ca telespectorii noștri să se bucure de conținut de calitate, relevant pentru ei. În acest sens, pe baza analizelor de performanță, facem ajustări grilei de programe, ceea ce poate implica și reorganizarea unor echipe. Ne dorim ca publicul nostru să se bucure pe toate canalele secundare, Acasă, Acasă Gold, PRO Arena și PRO Cinema, de cele mai bune filme, seriale, emisiuni și competiții sportive”, au transmis cei de la Pro TV.

Rămân în grila Pro Arena transmisiunile sportive asupra cărora trustul deține drepturile până în anul 2024, adică UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League și Cupa Angliei.

Pro Arena mai transmite competițiile de handbal Liga Zimbrilor, Liga Florilor și meciurile echipelor naționale. De asemenea, trustul Pro transmite și galele Glory, Dynamite Fighting Show, Golden Fighter Championship și UFC.

Vizualizări: 3,176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: