Regretele lui Ponta după tragedia din „Colectiv”

Au trecut doi ani de când 65 de tineri și-au pierdut viața ca urmare a incendiului devastator din clubul bucureștean „Colectiv”, iar deputatul Victor Ponta nu a ratat momentul pentru a aduce câteva clarificări cu privire la poziția sa față de acest eveniment, mai ales că după nenorocirea respectivă el a decis că e momentul să plece de la Palatul Victoria.

Fostul premier spune și acum că nu regretă că a demisionat din fruntea Guvernului, deși pierderea poziției cheie din administrația românească a fost urmată, până la urmă, inclusiv de excluderea lui din PSD. Deputatul de Gorj a ținut într-o postare pe Facebook să le transmită încă o dată condoleanțe rudelor celor decedați și să menționeze că în acele momente tensionate a dorit să fie un „paratrăsnet” care să preia toată nemulțumirea din societatea românească.

Timpul a trecut însă de la nenorocirea din „Colectiv”, iar fostul premier spune cu regret că de atunci și până acum lucrurile nu au evoluat într-o direcție bună, așa cum își doreau românii, ci, din contră, chiar el având temeri seara pentru fiul său, atunci când acesta merge în cluburile din Capitală pentru a se distra.

„Regret faptul că după demisia mea nu am văzut nicio măsură concretă pentru prevenirea unor tragedii de acest fel / ba chiar cred că situația este mai rea acum - nu doar la cluburi, dar și la școli, spitale, etc / ca tată trăiesc o teamă cumplită în fiecare seară în care fiul meu merge în Centrul Vechi și cred că suntem toți responsabili pentru pericolul în care ne punem copiii să trăiască.  Au fost oameni politici care au profitat oportunistic de tragedia de la «Colectiv» - nu mai sunt supărat pe ei și îmi doresc doar să nu mai repete acest comportament! Dumnezeu să îi ierte pe cei care și-au pierdut viața / și să ne ajute pe noi toți să fim mai buni și mai înțelepți!”, a mai menționat Victor Ponta, care, de la începutul acestei săptămâni, este din nou membru în Biroul Permanent al Camerei Deputaților. A avut susținerea deputaților neafiliați pentru a-i reprezenta acolo, ceea ce înseamnă că, de acum încolo, în ședințele Biroului Permanent, Ponta va sta din nou la aceeași masă cu Liviu Dragnea, chiar dacă nu are drept de vot în privința deciziilor pe care le ia acest for de conducere al Camerei Deputaților.

Vizualizări: 260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: