Remiză echitabilă în derby-ul Seriei 7 din Liga 3

O remiză echitabilă s-a înregistrat în derby-ul ultimei etape a sezonului regulat între Gilortul și CSM Deva. Ocupantele locurilor 3 și 1 au înregistrat scorul de 1-1în confruntarea care aproape a umplut Stadionul Cristinel Răducan din Cărbunești.

Duelul echipelor din partea superioară a clasamentului s-a soluționat nedecis, cele două formații păstrându-și pozițiile avute înaintea disputei. Întâlnirea nu a fost una foarte atractivă, spectaculoasă pe alocuri, dar cu puține ocazii de poartă, Istudor și Bucur, respectiv Stelea și Vișan fiind jucătorii care s-au aflat cel mai aproape de gol, a informat Gilortul pe pagina oficială.

Scorul a fost deschis de la punctul cu var de către Alexandru Popescu, care a transformat penalty-ul obținut de Iana. Egalitatea pe tabelă a fost restabilită de către Denis Bucur, de la 6 m de poarta lui Frumuzache, jucătorul Gilortului aflându-se la capătul unui șir de șapte pase consecutive ale băieților noștri în apropierea careului oaspete.

Astfel, la sfârșitul primei părți a campionatului, CSM Deva, liderul seriei 7, alături de Corvinul Hunedoara, liderul seriei 9, rămân singurele formații din Liga 3 neînvinse.

Vizualizări: 749

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: