Andreea Chivoiu vrea din nou pe podium la Campionatul Național de Alergare pe Șosea

Atleta Andreea Chivoiu va alerga la finalul acestei săptămâni pentru o medalie la Campionatul Național de  Alergare pe Șosea 10 Km – Seniori, de la București, anunță csmtargujiu.ro. Duminică, 26 martie, sportiva cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, va lua startul în proba de 10 Km cu gândul de a urca pe podium.

Capitala României va găzdui la finalul acestei săptămâni prima reuniune atletică importantă din calendarul competițional intern. La această ediție de Campionat Național sunt așteptați peste 100 de atleți români, legitimați la cluburile afiliate la Federația Română de Atletism. Traseul de alergare de la București este certificat World Athletics.

Gorjeanca Andreea Chivoiu, care anul trecut și-a trecut în palmares titlul de campioană națională la alergare montană pe distanță lungă, merge la București cu gândul la o medalie.”Este prima competiție importantă din calendarul competițional și am așteptări mari de la acest concurs. Vreau să urc pe podium. În plus, vreau ca la această cursă să reușesc să fac un ”personal best”, care să îmi confirme că pregătirea mea este mai serioasă și din ce în ce mai bună”, a spus sportiva pentru site-ul oficial al CSM Târgu Jiu.

Sub atenta îndrumare a antrenorilor Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură, Andreea Chivoiu s-a pregătit intens pentru această cursă. Atleta gorjeană vrea să stabilească și un nou record personal în cursa de 10 Km.

Vizualizări: 476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: