Naționala României a ajuns în Andora după șase ore, neavând zbor direct

Delegația naționalei de fotbal a ajuns în Andorra joi seară după o călătorie complicată care a durat aproximativ șase ore, cu avionul și cu autocarul. Sâmbătă, prima reprezentativă debutează în preliminariile EURO 2024.

Tricolorii au efectuat un zbor de peste trei ore pe ruta București – Lleida (Spania), din localitatea iberică fiind apoi transferați cu un autocar spre Andorra, principatul de doar 80.000 de locuitori.

Cei aproximativ 160 de kilometri de la aeroportul Lleida spre hotelul-cantonament Andorra Park au fost străbătuți în peste două ore, fiind cea mai bună opțiune de călătorie pentru delegația noastră.

Din delegația tricoloră, pe lângă cei 26 de fotbaliști și componenții staff-urilor tehnice și auxiliare fac parte reprezentanți ai administrației FRF, în frunte cu președintele Răzvan Burleanu, fostul internațional Ion Geolgău, manager scouting FRF sau Felix Grigore, managerul departamentului competiții în instituție.

La meciul de sâmbătă seara se preconizează că vor fi aproximativ 2.000 de români în tribune, cu peste jumătate dintre ei cumpărând bilete direct de la organizatori, conform ProSport Practic, având în vedere capacitatea de doar 3.300 locuri a stadionului național din Andorra, se anunță un stadion plin cu români.

Vineri seara, de la ora României 20:00, tricolorii vor efectua pe Estadi Nacional din Andorra la Vella antrenamentul oficial, după conferința de presă programată la 19:15 unde vor fi prezenți selecționerul Iordănescu și un fotbalist din lotul convocat  pentru această acțiune.

Vizualizări: 354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: