Remiză în meciul etapei la minifotbal

Minprest Rovinari şi Dream Team au remizat în cel mai interesant meci al etapei a opta din Campionatul de Minifotbal Dolce Vita. A fost un meci spectaculos, cu 8 goluri marcate, iar remiza le ajută pe urmăritoarele celor două. Primele patru clasate sunt despărţite acum de numai 4 puncte în clasament.

Minprest Rovinari, liderul la zi al Ligii 1 la minifotbal, a întâlnit, sâmbătă, echipa campioană a ultimelor sezoane la Dolce Vita, Dream Team. Minprest a început mai bine jocul şi la pauză conducea cu scorul de 3-1. Dream Team nu a cedat însă lupta şi a întors scorul spre final, scor 3-4! Ultimul cuvânt le-a aparţinut însă tot celor de la Minprest, care au marcat golul egalizator la ultima fază a meciului. Minprest se menţine pe primul loc cu ajutorul acestui egal, în timp ce Dream Team urcă pe locul 2, la egalitate de puncte cu Real Târgu Jiu. Aceasta din urmă nu a reuşit să profite de remiza dintre cele două echipe, pierzând duelul cu Marigab Turceni.

Băieţii de la Marigab au dominat jocul, conducând chiar cu 5-1 la pauză. Real a mai revenit în repriza a doua, dar nu a reuşit decât să reducă din proporţiile scorului, meciul fiind câştigat de Marigab cu 6-4. Golurile învingătorilor au fost marcate de Ionuţ Butoi şi Constantin Roncea, ambii autori ai unei „doppietta”, Cornel Sanda şi Giani Stoichiţoiu, în timp ce Real a contat prin „hat-trickul” marcat de Daniel Sanda şi golul lui Cristian Negrea.

De aceste două rezultate a profitat Farmacia Victoria. Băieţii lui Claudiu Jianu au câştigat la limită meciul foarte interesant cu Peppy Dolce Vita şi s-au apropiat la 4 puncte de primul loc. „Farmaciştii” au condus cu 1-0 şi 2-1 şi s-au impus în final cu 3-2, toate golurile învingătorilor fiind marcate de Marian Jianu. Peppy Dolce Vita a replicat prin reuşitele lui Alexandru Avrămescu şi Claudiu Dumitru.

Rezultate, Etapa 8, Liga 1 Dolce Vita:

Marigab Turceni – Real Târgu-Jiu 6-4

Primăria Rovinari – ISU Gorj 4-4

Provincialii – Primăria Bîlteni 0-5

Minprest Rovinari – Dream Team 4-4

Farmacia Victoria – Peppy Dolce Vita 3-2

Vizualizări: 4,069

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: