Bogoi: Arbitrajul ne-a creat probleme

Considerat un meci al orgoliilor cel dintre Pandurii şi Energeticianul, dat fiind că mulţi dintre jucătorii echipei lui Nicolae Sarcină provin de la clubul pe care acesta l-a sponsorizat cu ani în urmă la Târgu Jiu, întâlnirea de sâmbătă i-a adus antrenorului Adrian Bogoi oxigenul de care avea nevoie pentru a mai rămâne pe banca gorjenilor. După o serie de vreo şapte meciuri fără victorie, Bogoi s-a putut bucura la finalul celor 90 şi ceva de minute de joc de primele trei puncte pentru care elevii săi au muncit foarte mult.

Antrenorul Pandurilor s-a declarat fericit pentru victoria elevilor săi, în declaraţia de la finalul partidei acesta vorbind de câteva ori despre adversarii de la Șirineasa, vechea denumire a celor de la Energeticianul.

„A fost un meci foarte disputat între două echipe bune care şi-au dorit victoria. Foarte mulţi jucători de la Pandurii au plecat înainte la Șirineasa, pe la Energeticianul, mă scuzaţi, şi pe care noi îi urmărim în continuare. Rivalitatea e doar sportivă. Pe mine nu mă interesează alte lucruri, le urez succes pentru că au şi ei o echipă foarte bună. Arbitrajul ne-a creat probleme şi la meciurile anterioare, dar şi acum. Din 9 puncte în ultimele trei meciuri noi trebuia să luăm 7 puncte. Nu suntem Barcelona să dăm cinci goluri la fiecare meci. Suntem fericiţi pentru această victorie pe care am obţinut-o în urma unui joc bun. Eu mă aşteptam la o diferenţă şi mai mare. Sper să creştem de la meci la meci de acum încolo. Le dau încredere jucătorilor care au o medie de 21 de ani. Acesta este lotul”, a spus antrenorul gorjenilor.

În schimb, antrenorul celor de la Energeticianul, Bogdan Andone, a plecat supărat spre Petroşani. Echipa sa a pierdut trei puncte în clasament, poziţia pe care o avea înaintea acestei partide fiind ocupată la finalul meciului chiar de către Pandurii prin victoria obţinută pe terenul propriu. „A fost un meci disputat, peste nivelul Ligii a II-a. Două echipe preocupate de joc, dar din nefericire pentru noi nu am avut finalizare în faţa porţii. Am riscat la 1-0 să jucăm cu trei atacanţi şi asta ne-a dezechilibrat un pic şi aşa am primit golul doi. Am avut şi noi situaţii de gol, ocazii mari, bară laterală, minge pe linia porţii, a fost un meci al orgoliilor, putem spune, mai ales că mulţi jucători de la noi au jucat la Pandurii. A fost o rivalitate pozitivă. Eu cred că a ieşit un meci frumos, chiar dacă nu am reuşit să băgăm mingea în poartă”, a spus antrenorul oaspeţilor.

Vizualizări: 492

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: