A luat peste 100 de goluri în 12 etape

Echipa de fotbal din Roşia de Amaradia este umilită meci de meci în actuala ediţie de campionat. Formaţia joacă în Liga a 4-a şi a reuşit să încaseze nu mai puţin de 105 goluri în 12 etape, timp în care a înscris doar 5.

AS Ştiinţa Flacăra Roşia de Amaradia a fost învinsă duminică pe teren propriu cu scorul de 12-0 de CS Novaci. Nu a fost însă nicio mirare, pentru că în actualul campionat echipa a pierdut şi mai rău de atât. Flacăra Roşia de Amaradia a promovat în acest an din Liga a 5-a, dar nu şi-a întărit lotul, astfel că este complet depăşită de nivelul competiţiei.

Echipa este finanţată de Consiliul Local, după cum explica primarul Liviu Cotojman acum câteva săptămâni. „Primăria va suporta întreaga cheltuială ce ţine de transportul şi plata arbitrajului, iar celelalte care ţin de protocol, evităm să dăm bani de la primărie, pentru că aceştia pot fi imputaţi de Curtea de Conturi. M-am înţeles cu viceprimarul, cu consilierii de la PNL şi vom pune fiecare din buzunar câte 100-200 de lei pe lună, pe perioada cât se joacă fotbal”, a spus primarul din Roşia de Amaradia.

Duminică, 18 noiembrie, a avut loc etapa cu nr. 12 din Liga a 4-a la fotbal. În Gorj au fost înregistrate următoarele rezultate: AS Unirea Cruşeţ - AS Viitorul Negomir 5-0, AS Avântul Baia de Fier - CS Vulturii Fărcăşeşti 0-3, AS Ştiinţa Hurezani - CS Internaţional Băleşti 3-2, CS Gilortul Târgu Cărbuneşti - AS Minerul II Mătăsari 3-0, CS Parângul Bumbeşti Jiu - CS Jiul Rovinari 2016 0-2, AS Ştiinţa Flacăra Roşia de Amaradia - CS Novaci 0-12, FC Petrolul Ţicleni - AS Petrolul Stoina 6-1, CS Petrolul Bustuchin - ACS Ştiinţa Turceni 0-2.

Pe primul loc în clasament este CS Vulturii Fărcăşeşti cu 31 de puncte, fiind urmată de ACS Ştiinţa Turceni cu 29 de puncte şi CS Gilortul Târgu Cărbuneşti cu 28 de puncte.

Vizualizări: 1,085

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: