Remiză în meciul Pandurii - Astra

Remiză în meciul Pandurii Târgu Jiu - Astra Giurgiu, golul gorjenilor fiind marcat, în mod spectaculos, de Cristi Săpunaru. Din nefericire, pe finalul partidei, Astra a egalat. Pandurii este acum la 6 puncte de lider. Niciuna dintre echipe nu a avut alături antrenorul, pe bancă. Edi Iordănescu este suspendat, iar Marius Șumudică are probleme de sănătate.

Săpunaru a reușit un gol spectacol, "vinclu" din voleu. Nu ştie cum a reușit și declară că așa a fost să fie. Pandurii a rămas să joace în 10 după ce Andrei Pițian a fost eliminat, înainte de pauză. Săpunaru a fost egalat de Boldrin. Momentul care a schimbat jocul s-a petrecut chiar înainte de pauză.

Antrenorii nu s-au aflat pe băncile echipelor lor. Pe banca Astrei au fost secunzii Cristian Petre şi Bogdan Andone. "Marius este acasă, va urmări meciul la TV, cu Xanax lângă el, bineînțeles", a punctat preşedintele giurgiuvenilor, Dani Coman, înainte de joc. Edward Iordănescu a luat loc în tribuna oficială a stadionului şi a comunicat prin handsfree cu antrenorul secund Ionuţ Stelescu. Pandurii este la egalitate cu Viitorul şi Dinamo. "Sunt fericit că am reuşit să marchez şi că am condus pe tabelă, dar, din păcate, nu s-a terminat 1-0. 40 de puncte ne asigură play-off-ul în proporţie de 99%. Vom vedea ce se va întâmpla în iarnă. Eu am contract până la vară şi vreau să îl duc la sfârşit", a declarat Săpunaru, care a adăugat că a fost greu pentru echipă să joace în 10 jumătate de meci împotriva Astrei.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: