Remiză pentru Craiova în primul meci al anului cu Papură în tribună

Universitatea Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe au remizat, scor 0-0, marţi seara, în etapa cu numărul 16 din Liga 1. Primul joc oficial al oltenilor din noul an  s-a disputat pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, terenul fiind acoperit de zăpadă înainte de debutul partidei.

Antrenorul Universităţii Craiova, Cornel Papură, a stat în tribună la acest meci, fiind suspendat pentru două etape de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, după ce a fost eliminat de arbitrul Radu Petrescu, la meciul din Gruia, CFR Cluj – Universitatea Craiova, ultimul din 2020. Papură a primit  un cartonaş galben în prima repriză şi apoi a fost eliminat în ultimul minut, deoarece a protestat pentru că nu a fost validat golul marcat de Ovidiu Bic, arbitrii considerând atunci că mingea trimisă în transversală nu a depăşit apoi linia porţii.

După un meci anost, fără ocazii mari nici de o parte, nici de cealaltă, Universitatea Craiova a ratat ocazia de a urca, cel puțin pentru moment, pe primul loc în clasamentul Ligii 1. Această remiză îi apropie pe olteni la un punct de FCSB, însă roș-albaștrii au acum un meci mai puțin disputat.

Principalele evenimente ale partidei dintre Universitatea Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe au fost cele două cartonașe roșii primite de cele două echipe. Vladimir Screciu l-a faultat pe Aganovic în minutul 80 și a văzut direct cartonașul roșu, deși acesta mai avea oricum un galben.

În prelungiri, Boubacar Fofana a făcut un fault dur asupra lui Baiaram, a văzu cartonașul galben și a avut o reacție nervoasă cu privire la această decizie. Arbitrul Istvan Kovacs nu a ezitat și i-a arătat și cel de-al doilea cartonaș galben.

Vizualizări: 692

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: