Renunță la Festivalul berii pentru igienizarea subsolurilor

Primarul din Rovinari, Robert Filip, are o veste rea și una bună pentru localnici. Vestea rea este că va anula în acest an Festivalul berii, vestea bună fiind că banii economisiți vor fi folosiți pentru igienizarea subsolurilor.

“În acest an vom anula Festivalul berii, pentru că la sfârșitul lunii august ne va veni o nouă vidanjă care a fost achiziționată pe fonduri și care a costat aproximativ 300 de mii de euro. Poate că unii se vor supăra, dar cred că mult mai important este să folosim bani pentru a curăța subsolurile de bloc, decât să cheltuim poate un miliard - un miliard și jumătate pentru Festivalul berii”, a spus primarul Robert Filip.

Filip nu este singurul primar gorjean care renunță la petreceri pentru a face altceva cu banii. Primarul din Bălănești a renunțat la Zilele comunei, iar cei 70 de mii de lei economisiți îi va folosi la construirea dispensarului din comună.

Filip a spus că Festivalul berii va fi reluat anul viitor, în măsura în care va fi sprijinit de investitorii care au deschis în ultimii ani fabrici în Rovinari. (M.M.)

Vizualizări: 7,408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: