Reţinut pentru că a furat peşte

Polițiști din cadrul Poliţiei Orașului Turceni au fost sesizați de un bărbat de 45 de ani, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras pește din lacul artificial situat în curtea locuinţei.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști au fost identificați 3 suspecți de 28, 30 și 37 de ani, din oraşul Turceni, care în seara de 17 octombrie a.c., ar fi pătruns fără drept pe proprietatea apelantului, iar dintr-un lac artificial situat în curtea locuinţei au capturat și sustras cantitatea de 25 de kg. peşte cu ajutorul unei plase tip monofilament.

Având în vedere probatoriul administrat în cauză, față de cei trei suspecți s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propuneri legale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt calificat și deţinere de unelte pentru pescuit ilegal.

Vizualizări: 1,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: