Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Reţinuţi în dosarul traficului de substanţe psihoactive

Nouă persoane au fost audiate la DIICOT Gorj în dosarul traficului de medicamente, dintre acestea opt fiind reţinute. Este vorba atât de gorjeni folosiţi drept cărăuşi, cât şi de un avocat din Mehedinţi care coordona reţeaua.

Joi au avut loc percheziţii în Bucureşti şi judeţele Gorj, Mehedinţi, Dolj, Cluj şi Timiş, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în cumpărarea şi vânzarea unor medicamente (din ţară şi străinătate - Serbia), respectiv xanax, rivotril, diazepam, ce conţin substanţă activă (alprazolanum) - drog de risc. Medicamentele au fost scoase din ţară şi vândute ca droguri în Norvegia.

Gruparea a acţionat în perioada 2014 - 2015, fiind implicaţi distribuitori de medicamente, farmacişti şi persoane care făceau trafic intern şi internaţional cu medicamente cu conţinut stupefiant, fiind vorba despre sute de mii de comprimate.


Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: