Reținuți pentru furt din vagoane

Polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Gorj au pus în executare un mandatul de aducere pe numele unui bărbat, de 26 de ani, din comuna Plopșoru, care se sustrăgea urmăririi penale.  Acesta, la data de 23 februarie a.c., a fost prins în flagrant în timp ce, împreună cu un alt bărbat, de 42 de ani, din comuna Plopșoru, sustrăgea cărbune bulgări dintr-un vagon de marfă aflat în compunerea unei navete încărcate cu cărbune, din stația C.F. Plopșoru.

Față de cei doi s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, pătrundere fără drept în zona de siguranță a infrastructurii feroviare și punerea de obstacole pe calea ferată.

Totodată față de cei doi suspecți s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Gorj, urmând ca aceștia să fie prezentați  Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.








 
 

Vizualizări: 1,135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: